Mikä ihmeen mindfulness? Savolaesittaen sanottuna

Tree of Half Life

”Mittee ihmettä se maenvulnes oikee on?” voep savolaane ihmetellä. No minäpä kerro ihan vähäse, että mittee se minun mielestän on.

Minun ymmärrykse mukkaa mainvulnessi eli tietosuustaejot tarkottaa yksinkertasimmillaa läsnä olloo tässä ja nytte. ”No aenaha sitä ollaa tässä, eihän sitä voe olla muuvalla”. Vai voepko sittennii? Eikö vua mieles männykkii just äske johonkii muuvalle. Ehkä mietit, että mittee ne siellä kotona just nyt puuhoovat, tae jos out kotona niin mieles askaroep, että miten ne siellä töessä pärjäelöö? Elikkä maenvulnesissa pyritään olemaan vuan tässä, missä ollaa ja pallaatettaa miel takasi sieltä missä sitte olkaa käämässä nii tähä paekkaa takasi.

”No eihän myö voeja ellee mittää muuta ku tätä hetkee, nii yksinkertane asia.” Vua mietipä tuas hetkone. Etkös vua just äske miettinnäkkii että mitenkäs se eilinen palaver oikei mänkään? Mitenkäs se Rane sillee sano, mitteehän se tarkotti sillä ja milteehän näätin kun en vastanna mittää? Tae etkös vua viikonloppuna, viimestää sunnuntae iltapäevällä ala miettimmää, että mittee sitä oljkaa töessä iessä seeraavalla viikolla. Miel on taepuvaene joko märehtimmää menneitä tae murehtimmaa tulevia. Maenvulnessissa pyritää pallaattammaa se ajassa harhaeleva miel takasi tähä hetkee.

Lisäks on muutama muukii rinsiippi muunmuvassas se, että ei aleta arvostelemmaa ihteemmä tai muita vua hyväksyttää ihtemmä ja muut sellasena ku ouvat.

Maenvulnessista on hyötyvä terveeve kannalta monnee asijaa. Tutkimusnäättöö on aenakii ressin hallinna, kivunhallinna, unettomuuve, masennukse ja ahistukse ehkäsyssä ja hoejossa. Myös ressivatsa ommoovat suattaavat suoha apuva maenvulnessista. Myös syömisongelmaeset muumuvassa ahmijat hyötyyvät maenvulnessista. Maenvulnessin siännöllisellä harjottelulla suatat suaha itelles uuvet aevot ja se jos joku on mielestän kokkeelemisen arvosta. Ja ku aevot uuvistuu out myös paremp ja tehokkaamp työntekijä ja immeine. Ja ilima haetallisia sivuvaekutuksia. Maenvulnessi on rokotus mm.  syysmasennusta vastaa.

Minulle se maenvulnessin harjottamine tarkottaa vappaatta. (Vapaus )

Testoo voesko Sinullekii olla hyötyvä maenvulnessista.

Mindfulness- mittari

Tuu kokkeelemmaa vaekka jo ens perjantaena 12.9. klo 15.30 Kuopijoon Alfidoon ja lähe viettämää ens viikoloppuvas vappae mieli.

Alfidon ajanvaraus

Tervetulloo!

Tukeva terapeutti alias Maare Kauppinen

ps. ohjaus on suomeksi ” Mindfulness meditaatio” – vapain mielin viikonlopun viettoon.

. mind

 

 

Advertisement
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s